În vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 05 martie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
05 Martie 2024

comuna Podenii Noi, afectate satele Mehedința, Rahova și Nevesteasca

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din comuna Podenii Noi, sat Mehedința, strada Linia Morii, nr. 91, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 05 martie 2024, în intervalul orar 12:30 – 14:30, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satele: Mehedința, Rahova și Nevesteasca.


orașul Comarnic, afectat în totalitate cartierul Podul Lung și parțial, străzile Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Valea lui Conci din orașul Comarnic, din cauza lipsei precipitațiilor, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 05 martie 2024, în intervalul orar 12:00-16:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați în totalitate de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Podul Lung și parțial, abonații care locuiesc pe străzile Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașul Comarnic, afectat parțial cartierul Ghioșești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervorul de la stația de tratare Ghioșești, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 05 martie 2024, în intervalul orar 12:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Ghioșești.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


Bușteni, afectată strada Codrului

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Bușteni, strada Codrului, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 05 martie 2024, în intervalul orar 10:30 – 12:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Codrului.


Vălenii de Munte, afectate străzile Andrei Mureșanu, Aleea Nucilor și Nicolae Iorga (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea montării a doi hidranți în orașul Vălenii de Munte, pe strada Andrei Mureșanu, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 05 martie 2024, în intervalul orar 09:00-12:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Andrei Mureșanu, Aleea Nucilor și Nicolae Iorga (parțial).


Societatea își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea situației.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut