OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


comuna Iordăcheanu, afectat satul Iordacheanu

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza lipsei precipitațiilor și a unui consum excesiv de apă din comuna Iordăcheanu, este nevoită să oprească furnizarea apei, în perioada 24 mai 2024, ora 23:00 – 25 mai 2024, ora 03:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Iordăcheanu.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașul Comarnic, afectate cartierele Vatra Sat şi Poiana (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe conducta de aducțiune Florei, care alimentează stația de tratare Vatra Sat, este nevoită să întrerupă furnizarea apei în orașul Comarnic, în perioada 24 mai 2024, ora 23:00 – 25 mai 2023, ora 03:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele Vatra Sat şi Poiana (parțial).


orașul Vălenii de Munte, afectate străzile: Horia, Nicolae Iorga (parțial), Aleea Alunilor ṣi Andrei Mureşan

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție, cauzată de firma care execută lucrări de reabilitare din orașul Vălenii de Munte, strada Horia, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 24 mai 2024, în intervalul orar 14:00 – 17:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Horia, Nicolae Iorga (parțial), Aleea Alunilor ṣi Andrei Mureşan.


orașul Urlați, afectate străzile Valea Urloii, Valea Seman şi Cherba

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Urlați, strada Valea Urloii, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 24 mai 2024, în intervalul orar 14:00 – 17:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile Valea Urloii, Valea Seman şi Cherba.


orașul Comarnic, afectat parțial cartierul Vatra Sat 

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție, cauzată de firma care execută un studiu geotehnic din orașul Comarnic, strada Gâlmeia, nr. 17, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 24 mai 2024, în intervalul orar 10:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Vatra Sat.


comuna Dumbrăvești, afectat satul Mălăieștii de Jos

ACTUALIZARE: HIDRO Prahova S.A. anunță că, întreruperea furnizării apei se extinde până la ora 15:30, cu posibilitate de prelungire.

Societatea HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea efectuării unor lucrări esențiale de modernizare a rețelei de distribuție, cuprinse în proiectul “Modernizare rețea apă prin construire rezervor apă și stație de pompare, branșamente și utilități”, investiție realizată în parteneriat cu Consiliul Județean Prahova, va fi nevoită să întrerupă temporar furnizarea apei potabile în comuna Dumbrăvești.

Aceste lucrări sunt programate pentru astăzi, 24 mai 2024,  în intervalul orar 09:30 – 12:30, cu posibilitate de prelungire în funcție de complexitatea intervențiilor necesare.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Dumbrăvești – satul Mălăieștii de Jos.

Societatea își cere scuze pentru disconfortul creat. Reluarea furnizării apei se va face după finalizarea intervenției, la parametrii de calitate corespunzători.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut