In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 29 noiembrie 2023, în următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
29 noiembrie 2023

comuna Blejoi, străzile Principală, Radu Tudoran, Pădurii, Calotești și Cimitirului

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Blejoi, strada Geo Bogza, provocată de societatea care execută lucrări la rețeaua de canalizare, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 29 noiembrie 2023, în intervalul orar 15:00 – 17:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Principală, Radu Tudoran, Pădurii, Calotești și Cimitirului.  


comuna Gornet, satele Gornet, Cuib și Nucet

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Gornet, provocată de societatea care execută lucrări la rețeaua de distribuție gaze, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 29 noiembrie 2023, în intervalul orar 14:30 – 17:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satele: Gornet, Cuib și Nucet.


orașul Comarnic, cartierul Podul Lung și parțial cei care locuiesc pe străzile Republicii, Valea Cândei, Școlii și Poiana

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Comarnic, strada Republicii, nr. 15, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 29 noiembrie 2023, în intervalul orar 10:30-13:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați în totalitate abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Podul Lung și parțial cei care locuiesc pe străzile: Republicii, Valea Cândei, Școlii și Poiana.


orașul Comarnic, cartierul Vatra Sat

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Vatra Sat, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 29 noiembrie 2023, în intervalul orar 10:30-14:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Vatra Sat.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora..

Distribuie anunțul!

Sari la conținut