In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 01 noiembrie 2023, în următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


01 noiembrie 2023

orașul Breaza, cartierele, Gura Beliei și Valea Târsei (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe conducta de aducțiune Paltinu, a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei în orașul Breaza, astăzi, 01 noiembrie 2023, în intervalul orar 16:30 – 19:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele: Gura Beliei și Valea Târsei (parțial)


orașul Comarnic, cartierele, Vatra Sat și Poiana

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Comarnic, strada Bătrâioarei, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 01 noiembrie 2023, în intervalul orar 12:30 – 16:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele: Vatra Sat și Poiana.


satul Scorțeni

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din comuna Scorțeni, strada Fântânii, nr. 11, provocată de societatea care execută lucrări la rețeaua de distribuție gaze, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 01 noiembrie 2023, în intervalul orar 10:45 – 12:45, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Scorțeni.


orașul Breaza, cartierul Valea Târsei

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Breaza, la intersecția străzii Republicii cu strada George Coșbuc, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 01 noiembrie 2023, în intervalul orar 10:30 – 12:30, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Valea Târsei.


orașul Slănic, străzile, Vărbilau, Calea Ploiești și cartierul Prăjani

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Slănic, cartier Prăjani, provocată de societatea care execută lucrări la rețeaua de distribuție gaze, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 01 noiembrie 2023, în intervalul orar 09:00 – 12:00, posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Vărbilau, Calea Ploiești și cartierul Prăjani.


satul Gura Vadului
HIDRO Prahova S.A. anunță că, pentru schimbarea unui regulator de presiune pe rețeaua de distribuție apă din comuna Gura Vadului, sat Gura Vadului, strada Colinei, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, în data de 01 noiembrie 2023, în intervalul orar 09:30 – 12:30, cu posibilitate de prelungire.
Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Gura Vadului.

orașul Comarnic, cartierul Vatra Sat

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervorul de la stația de tratare Vatra Sat, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 01 noiembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 14:00, cu posibilitate de prelungire.Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Vatra Sat.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru activități agricole și de grădinărit, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut