OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apăcomuna Bertea

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de apă din comuna Bertea, din cauza lipsei precipitațiilor, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, în perioada 02 iulie 2024, ora 21:00 – 03 iulie 2024, ora 06:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Bertea.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașul Bușteni, afectat cartierul Piatra Arsă cu străzile adiacente

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea unei cuplări la rețeaua nouă, în orașul Bușteni, strada Saielelor, provocată de societatea care execută lucrări, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 02 iulie 2024, în intervalul orar 13:30 – 15:30,cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații care locuiesc în cartierul Piatra Arsă cu străzile adiacente.


comuna Drăgănești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Drăgănești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 02 iulie 2024, în intervalul orar 11:00-13:00, cu posibilitate de prelungire.  

Vor fi afectați în totalitate de această oprire abonații care locuiesc în comuna Drăgănești.


orașul Comarnic, afectată strada Ghioșești (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Comarnic,cartier Ghioșești, strada Ghioșești, provocată de societatea care execută lucrări de modernizare, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 02 iulie 2024, în intervalul orar 10:30-12:30, cu posibilitate de prelungire.  

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc pe strada Ghioșești (parțial).


orașul Sinaia 

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Sinaia, strada Independenței, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 02 iulie 2024, în intervalul orar 10:30-12:30, cu posibilitate de prelungire.  

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc pe străzile: Cuza Vodă, Independenței, Ferdinand cu străzile adiacente.


comuna Vărbilău

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Vărbilău, strada Principală, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 02 iulie 2024, în intervalul orar 08:30-12:30, cu posibilitate de prelungire.  

Vor fi afectați în totalitate de această oprire abonații care locuiesc în comuna Vărbilău.


orașul Comarnic, afectată strada Secăriei (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea unei intervenții la un regulator de presiune în orașul Comarnic, strada Secăriei, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 02 iulie 2024, în intervalul orar 08:30 – 10:30,cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații care locuiesc pe strada Secăriei (parțial).


orașul Comarnic, afectate străzileGârlici și Erou Nicoară

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Comarnic, strada Gârlici, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 02 iulie 2024, în intervalul orar 08:30-11:30, cu posibilitate de prelungire.  

Vor fi afectați în totalitate de această oprire abonații care locuiesc pe străzile Gârlici și Erou Nicoară.


orașul Slănic, afectate străzile Tudor Vladimirescu și 23 August

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Slănic, strada 23 August, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 02 iulie 2024, în intervalul orar 08:00-12:00, cu posibilitate de prelungire.  

Vor fi afectați în totalitate de această oprire abonații care locuiesc pe străzile: Tudor Vladimirescu și 23 August.


comuna Poiana Câmpina, afectate străzile Răgman, Bisericii, Proviței, Măgurii și Pițigaia

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Poiana Câmpina, strada Răgman, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 02 iulie 2024, în intervalul orar 08:00-12:00, cu posibilitate de prelungire.  

Vor fi afectați în totalitate de această oprire abonații care locuiesc pe străzile: Răgman, Bisericii și parțial: Proviței, Măgurii și  Pițigaia.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut