In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 03 februarie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

03 Februarie 2024

orașul Slănic – zona centrală și de sud

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza debitului foarte scăzut la captarea apei Ștefești, care alimentează stația de tratare a apei potabile, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 03 februarie 2024, începând cu ora 18:00.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în orașul Slănic, în zona centrală și de sud.


Comuna Tomșani, afectate satele Măgula și Tomșani

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Tomșani, sat Măgula, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 03 februarie 2024, în intervalul orar 12:30 – 15:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satele Măgula și Tomșani.


orașul Comarnic, afectate cartierele Vatra Sat, Poiana și Ghioșești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Vatra Sat și de la stația de tratare Ghioșești din orașul Comarnic, din cauza lipsei precipitațiilor, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 03 februarie 2024, în intervalul orar 12:00-16:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele: Vatra Sat, Poiana și Ghioșești.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașul Slănic – zona centrală și de sud

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza conditiilor meteorologice severe, respectiv a temperaturilor scăzute și a înghețului format la captarea apei Ștefești, care alimentează stația de tratare a apei potabile, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 03 februarie 2024, începând cu ora 08:30.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în orașul Slănic, în zona centrală și de sud.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut