In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 04 februarie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

04 Februarie 2024

orașul Comarnic, afectat în totalitate cartierul Podul Lung și parțial, străzile Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana și în cartierele Vatra Sat și Ghioșești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Valea lui Conci, stația de tratare Vatra Sat și de la stația de tratare Ghioșești din orașul Comarnic, din cauza lipsei precipitațiilor, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 04 februarie 2024, în intervalul orar 12:00-16:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați în totalitate de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Podul Lung și parțial, abonații care locuiesc pe străzile Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana și în cartierele Vatra Sat și Ghioșești.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut