OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

Anunţuri opriri apă

 

 

orașul Breaza, afectate străzile: Vasile Alecsandri, Ion Creangă, Mihai Eminescu și Copenhaga

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Breaza, strada Vasile Alecsandri, provocată de societatea care execută lucrări, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 04 aprilie 2024, în intervalul orar 16:45 – 19:45, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Vasile Alecsandri, Ion Creangă, Mihai Eminescu și Copenhaga.


orașul Vălenii de Munte, afectată strada Berevoiești și străzile adiacente

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Vălenii de Munte, strada Berevoiești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 04 aprilie 2024, în intervalul orar 12:00 – 14:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Berevoiești și străzile adiacente.


comuna Apostolache, afectat satul Buzota

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Apostolache, strada Principală este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 04 aprilie 2024, în intervalul orar 12:00 – 15:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Buzota.


orașul Azuga, afectată strada Victoriei

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Azuga, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 04 aprilie 2024, în intervalul orar 10:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Victoriei.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut