OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

Anunţuri opriri apă

comuna Scorțeni, afectate satele: Bordenii Mari, Bordenii Mici, Scorțeni și strada Unirii 

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervorul de la stațiile de pompare Bordenii Mari și Bordenii Mici, din cauza lipsei precipitațiilor din comuna Scorțeni, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, în perioada 03.04.2024, ora 23:00 – 04.04.2024, ora 03:00,  cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satele: Bordenii Mari, Bordenii Mici, Scorțeni și strada Unirii.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașele Azuga și Bușteni, afectat orașul Azuga și din orașul Bușteni, următoarele cartiere: Piatra Arsă, Zamora și Poiana Țapului

HIDRO Prahova S.A. anunță că, pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe rețeaua distribuitorului de energie electrică, din orașele Azuga și Bușteni, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 03 aprilie  2024, în intervalul orar 10:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în orașul Azuga și din orașul Bușteni, următoarele cartiere: Piatra Arsă, Zamora și Poiana Țapului.


orașul Vălenii de Munte, afectate străzile: Barbu Delavrancea, Trăistari, Petre Liciu și Berevoiești (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe rețeaua distribuitorului de energie electrică din orașul Vălenii de Munte, care afectează SPAP Trăistari, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 03 aprilie 2024, în intervalul orar 08:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Barbu Delavrancea, Trăistari, Petre Liciu și Berevoiești (parțial).


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut