In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 04 martie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
04 Martie 2024

orașul Comarnic, afectat parțial cartierul Ghioșești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervorul de la stația de tratare Ghioșești, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 04 martie 2024, în intervalul orar 12:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Ghioșești.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașul Breaza, afectate străzile: Ion Creangă, Mihai Eminescu, Vasile Alecsandri și Copenhaga.

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Breaza, strada Ion Creangă, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 04 martie 2024, în intervalul orar 11:30 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Ion Creangă, Mihai Eminescu, Vasile Alecsandri și Copenhaga.


comuna Baba Ana, afectat satul Cireșanu

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Baba Ana, sat Cireșanu, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 04 martie 2024, în intervalul orar 10:30 – 13:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Cireșanu.


comuna Bertea, afectată comuna Bertea

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni a unei vane de distribuție din comuna Bertea, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 04 martie2024, în intervalul orar 09:30 – 13:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Bertea.


Societatea își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea situației.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut