In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 05 decembrie 2023, în următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
05 decembrie 2023
orașul Bușteni, afectate străzile Arcului și Soarelui

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Bușteni, strada Arcului, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 05 decembrie 2023, în intervalul orar 14:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Arcului și Soarelui.


comuna Șirna, afectate satele Habud, Tăriceni, Brătești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din comuna Șirna, sat Tăriceni, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 05 decembrie 2023, în intervalul orar 12:00 – 14:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satele: Habud, Tăriceni, Brătești


comuna Mănești, afectat sat Mănești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei, cauzată de firma care execută lucrări de modernizarea a rețelei electrice din comuna Mănești, sat Mănești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 05 decembrie 2023, în intervalul orar 11:00 – 13:30, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Mănești.


orașul Băicoi, afectate străzile Crișului, Someș, Paltinului, Libertății, Violetelor, Mioriței și Cerbului

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Băicoi, strada Cerbului, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, în intervalul orar 11:30 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Crișului, Someș, Paltinului, Libertății, Violetelor, Mioriței și Cerbului.


orașul Comarnic, afectat cartierul Vatra Sat

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Vatra Sat, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 05 decembrie 2023, în intervalul orar 11:00-15:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Vatra Sat.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora..

Distribuie anunțul!

Sari la conținut