In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 06 decembrie 2023, în următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
06 decembrie 2023

comuna Șirna, afectate satele Habud, Tăriceni, Brătești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție din comuna Șirna, sat Tăriceni, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 06 decembrie 2023, în intervalul orar 13:30 – 15:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satele: Habud, Tăriceni, Brătești.


orașul Slănic, afectate strada Cuza Vodă cu străzile adiacente și zona centrală a orașului Slănic

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție din orașul Slănic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 06 decembrie 2023, în intervalul orar 12:15 – 14:15, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Cuza Vodă cu străzile adiacente și zona centrală a orașului Slănic.


orașul Mizil, afectate străzile 13 Decembrie, Cuza Vodă, Victoriei, Ștefan cel Mare și Decebal

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Mizil, strada 13 Decembrie, provocată de societatea care execută lucrări la rețeaua de distribuție gaze, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 06 decembrie 2023, în intervalul orar 10:30 – 12:30, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: 13 Decembrie, Cuza Vodă, Victoriei, Ștefan cel Mare și Decebal.


orașul Comarnic, afectat cartierul Vatra Sat

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Vatra Sat, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 06 decembrie 2023, în intervalul orar 11:00-15:00, cu posibilitate de prelungire.Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Vatra Sat.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


comuna Baba Ana, afectat satul Baba Ana

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Baba Ana, sat Baba Ana, provocată de societatea care execută lucrări la rețeaua de distribuție gaze, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 06 decembrie 2023, în intervalul orar 09:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Baba Ana.


comuna Ștefești, afectat cartierul Prăjani cu străzile adiacente

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe conducta de transport din comuna Ștefești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei în orașul Slănic, astăzi, 06 decembrie 2023, în intervalul orar 08:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Prăjani cu străzile adiacente.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora..

Distribuie anunțul!

Sari la conținut