In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 05 februarie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

05 Februarie 2024

comuna Dumbrava, afectat satul Zănoaga

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza lipsei curentului la stația de pompare Zănoaga, este nevoită să întrerupă distribuția apei, astăzi, 05 februarie 2024, în intervalul orar 16:30-19:30, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Zănoaga.

La restabilirea alimentării cu energie electrică, societatea HIDRO Prahova S.A. va relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp posibil.


comuna Gherghița

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza lipsei curentului la stația de pompare Gherghița, este nevoită să întrerupă distribuția apei, astăzi, 05 februarie 2024, în intervalul orar 16:30-19:30, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Gherghița.

La restabilirea alimentării cu energie electrică, societatea HIDRO Prahova S.A. va relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp posibil.


orașul Comarnic, afectate cartierele Vatra Sat, Poiana și Ghioșești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Vatra Sat și de la stația de tratare Ghioșești din orașul Comarnic, din cauza lipsei precipitațiilor, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 05 februarie 2024, în intervalul orar 12:00-16:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele: Vatra Sat, Poiana și Ghioșești.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut