In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 06 noiembrie 2023, în următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


06 noiembrie 2023

 

orașul Comarnic, străzile, Republicii, Poiana și Podul Lung

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stațiile de tratare Vatra Sat, Ghioșești și Valea lui Conci, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, în perioada 06 noiembrie 2023 – 12 noiembrie 2023, în intervalul orar 00:00 – 04:00.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele: Vatra Sat, Ghioșești, pe străzile: Republicii, Poiana și Podul Lung. 

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


comuna Șoimari, străzile Zapodie și Măgura

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Șoimari, la intersecția străzii Principală cu strada Zapodie, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 06 noiembrie 2023, în intervalul 13:30 – 15:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile Zapodie și Măgura.


orașul Comarnic, cartierul Vatra Sat

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervorul de la stația de tratare Vatra Sat, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 06 noiembrie 2023, în intervalul orar 11:00 – 15:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Vatra Sat.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


comuna Poiana Câmpina

HIDRO PRAHOVA S.A. anunță că, în vederea remedierii avariilor apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Poiana Câmpina, str. Bisericii și str. Centru, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 06 noiembrie 2023, în intervalul 09:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO PRAHOVA S.A. care locuiesc în comuna Poiana Câmpina.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

 

Distribuie anunțul!

Sari la conținut