In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 07 noiembrie 2023, în următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


07 noiembrie 2023

comuna Fulga

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Fulga, satul Fulga de Sus, provocată de societatea care execută lucrări la rețeaua de canalizare, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 07 noiembrie 2023, în intervalul orar 09:00 – 11:00, posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Fulga.


orașul Comarnic, cartierele, Vatra Sat și Poiana (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Vatra Sat, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 07 noiembrie 2023, în intervalul orar 09:00 – 13:00.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele: Vatra Sat și Poiana (parțial).

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

 

Distribuie anunțul!

Sari la conținut