OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


 

 

comuna Șoimari, afectată zona Zapodia

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în comuna Șoimari, sat Șoimari, cauzată de firma care execută lucrări de modernizare, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, în perioada 07 mai 2024, ora 18:30 – 08 mai 2024, ora 10:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în zona Zapodia.


orașul Slănic, afectate orașul Slănic, cartier Groșani, comuna Izvoarele, satele Izvoarele și Schiulești

Societatea HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza nivelului foarte ridicat de turbiditate al apei, cauzat de precipitațiile abundete din orașul Slănic, stația de tratare Schiulești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 07 aprilie 2024, în intervalul orar 18:30 – 22:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în orașul Slănic, cartier Groșani, comuna Izvoarele, satele Izvoarele și Schiulești.


comuna Colceag, afectate satele Colceag, Inotești și Vâlcelele

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute la transformatorul electric din comuna Colceag, sat Colceag, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 07 mai 2024, în intervalul orar 17:30-19:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satele Colceag, Inotești și Vâlcelele.

Societatea este în contact cu echipa de intervenții din partea distribuitorului de energie electrică.

La restabilirea alimentării cu energie electrică, societatea HIDRO Prahova S.A. va relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp posibil.


comuna Poienarii Burchii, afectat satul Ologeni

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute la transformatorul electric din comuna Poienarii Burchii, sat Ologeni, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 07 mai 2024, începând cu ora 17:30.

Vor fi afectați parțial abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Ologeni.

Societatea este în contact cu echipa de intervenții din partea distribuitorului de energie electrică.

La restabilirea alimentării cu energie electrică, societatea HIDRO Prahova S.A. va relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp posibil.


orașul Bușteni, afectate străzile: Clăbucet și Arcului

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Bușteni, strada Clăbucet, nr.22, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 07 aprilie 2024, în intervalul orar 12:30 – 15:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Clăbucet și Arcului.


orașul Băicoi, afectate străzile: Înfrățirii, Agriculturii și Forajului

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din orașul Băicoi, strada Înfrățirii, nr. 6, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 07 mai 2024, în intervalul orar 11:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Înfrățirii, Agriculturii și Forajului.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut