In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 09 ianuarie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

09 ianuarie 2024

orașul Comarnic, afectat cartierul Poiana

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Comarnic, strada Poiana de Sus, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 09 ianuarie 2024, în intervalul orar 12:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Poiana.


orașul Băicoi, afectate străzile Unirii (parțial), Cloșca și Petrolului

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Băicoi, strada Unirii, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 09 ianuarie 2024, în intervalul orar 10:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Unirii (parțial), Cloșca și Petrolului.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora..

Distribuie anunțul!

Sari la conținut