In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 10 ianuarie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

10 ianuarie 2024

orașul Mizil, afectate străzile Recoltei, Spicului și satele Conduratu și Baba Ana

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din orașul Mizil, strada Recoltei, nr. 41, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 10 ianuarie 2024, în intervalul orar 14:45 – 15:45, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Recoltei, Spicului și în satele: Conduratu și Baba Ana.


orașul Băicoi, afectate străzile Piatra Arsă și Piatra Craiului (cartierul Țintea).

HIDRO Prahova S.A. anunță că, pentru efectuarea lucrărilor de mentenanță la rețeaua de distribuție a furnizorului de electricitate care a condus la lipsa curentului în orașul Băicoi, cartierul Țintea, strada Independenței, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 10 ianuarie 2024, în intervalul orar 10:30 – 14:30, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Piatra Arsă și Piatra Craiului (cartierul Țintea)

Societatea este în contact cu echipa de intervenții din partea distribuitorului de energie electrică. La restabilirea alimentării cu energie electrică, societatea HIDRO Prahova S.A. va relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp posibil.


comuna Bărcănești, afectate satele Bărcănești, Tătărani și Românești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Bărcănești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 10 ianuarie 2024, în intervalul orar 10:30 – 12:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satele: Bărcănești, Tătărani și Românești.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora..

Distribuie anunțul!

Sari la conținut