OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


 

orașul Comarnic, afectat cartierul Poiana (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din orașul Comarnic, cartier Poiana, str. Poiana de Jos, nr.88, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 10aprilie 2024, în intervalul orar 12:30 – 15:30, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Poiana (parțial).


comuna Dumbrăvești, afectat satul Mălăieștii de Sus și satul Sfârleanca (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din comuna Dumbrăvești, sat Sfârleaca, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 10aprilie 2024, în intervalul orar 10:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Mălăieștii de Sus și satul Sfârleanca (parțial).


orașul Azuga, afectate străzile: Prelungirea Teilor, Gospodăriei și Valea Azugii (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din orașul Azuga, strada Prelungirea Teilor, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 10aprilie 2024, în intervalul orar 10:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Prelungirea Teilor, Gospodăriei și Valea Azugii (parțial).


orașul Breaza, afectate străzile: Poieniței (parțial), Coștilei, Răsăritului și Orizontului

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Breaza, strada Poieniței, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 10 aprilie 2024, în intervalul orar 09:15 – 13:15, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Poieniței (parțial), Coștilei, Răsăritului și Orizontului.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut