OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


comuna Adunați

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Adunați, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 11 aprilie 2024, în intervalul orar 09:30 – 13:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Adunați.


orașul Azuga, afectate străzile: străzile: Independeței, 24 Ianuarie, Muncii, Prahovei

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Azuga, strada Independenței, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 11 aprilie 2024, în intervalul orar 09:30 – 12:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Independeței, 24 Ianuarie, Muncii, Prahovei.


comuna Tomșani

HIDRO Prahova S.A. anunță că, pentru montarea unui regulator de presiune pe rețeaua de distribuție din comuna Tomșani, sat Tomșani, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 11 aprilie 2024, în intervalul orar 08:00 – 11:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A.care locuiesc în comuna Tomșani.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

 

Distribuie anunțul!

Sari la conținut