In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 11 ianuarie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

11 ianuarie 2024

orașul Mizil, afectate străzile 24 Ianuarie și Spitalului

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Mizil, strada 24 Ianuarie, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 11.01.2024, în intervalul orar 12:30 – 16:30, cu posibilitate de prelungire. 

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: 24 Ianuarie și Spitalului.


comuna Bărcănești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Bărcănești, sat Bărcănești, strada Stânjeneilor, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 11 ianuarie 2024, în intervalul orar 11:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Bărcănești


orașul Breaza, afectate cartierele Nistorești și Frăsinet

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Breaza, cartier Nistorești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 11 ianuarie 2024, în intervalul orar 10:30 – 14:30, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele: Nistorești și Frăsinet


orașul Comarnic, afectate cartierele Vatra Sat și Poiana

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Vatra Sat din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 11 ianuarie 2024, în intervalul orar 10:30-14:30, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele: Vatra Sat și Poiana

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora..

Distribuie anunțul!

Sari la conținut