OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


comuna Fântânele, afectate comuna Fântânele și comuna Vadu Săpat

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă din rezervorul de la stația de apă din comuna Fântânele, sat Fântânele, din cauza lucrărilor efectuate de la Stația de apă – deznisipare Foraj 4, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, în perioada 12 aprilie 2024, ora 21:00 – 13 aprilie 2024,ora 01:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comunele: Fântânele și  Vadu Săpat.

Societatea își cere scuze față de locuitorii care vor fi afectați și roagă consumatorii vizați să își asigure rezerve pentru consum și uz casnic.

Reluarea distribuției către utilizatorii HIDRO PRAHOVA S.A. se va face treptat, la parametrii de calitate corespunzători, pe măsura umplerii rețelelor.


orașul Sinaia, afectate străzile: Walter Mărăcineanu, Paltinului și Pârâul Dorului

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din comuna orașul Sinaia, strada Walter Mărăcineanu, nr. 1, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 12 aprilie 2024, în intervalul orar 14:45 – 16:45, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Walter Mărăcineanu, Paltinului și Pârâul Dorului.


orașul Comarnic, afectată în totalitate strada Podul Lung și parțial, străzile: Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana și cartierul Ghioșești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stațiile de tratare Valea lui Conci și Ghioșești din orașul Comarnic, din cauza lipsei precipitațiilor, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, în perioada 13 aprilie 2024 – 15 aprilie 2024,în intervalul orar 00:00 – 04:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați în totalitate de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Podul Lung și parțial, abonații care locuiesc pe străzile: Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana și cartierul Ghioșești.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


comuna Fântânele, afectate comuna Fântânele și comuna Vadu Săpat

ACTUALIZARE: HIDRO Prahova SA anunță că, întreruperea furnizării apei se extinde până la ora 15:30, cu posibilitate de prelungire.

HIDRO Prahova S.A. anunță că, pentru efectuarea lucrărilor la Stația de apă – deznisipare Foraj 4 din comuna Fântânele, sat Fântânele, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 12 aprilie 2024, în intervalul orar 09:30-13:30, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Fântânele și comuna Vadu Săpat.

Societatea își cere scuze față de locuitorii care vor fi afectați și roagă consumatorii vizați să își asigure rezerve pentru consum și uz casnic.

Reluarea distribuției către utilizatorii HIDRO PRAHOVA S.A. se va face treptat, la parametrii de calitate corespunzători, pe măsura umplerii rețelelor.


orașul Comarnic, afectată strada Podul Vârtos

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Comarnic, strada Podul Vârtos, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 12 aprilie 2024, în intervalul orar 09:30 – 12:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Podul Vârtos.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

 

Distribuie anunțul!

Sari la conținut