In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 12 decembrie 2023, în următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
11 decembrie 2023

comuna Fulga

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Fulga, provocată de societatea care execută lucrări la rețeaua de canalizare, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 12 decembrie 2023, în intervalul orar 15:00 – 17:00, posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Fulga.


comuna Balta Doamnei, afectat sat Curcubeu

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Balta Doamnei, sat Curcubeu, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 12 decembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 14:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Curcubeu.


orașul Azuga, afectate străzile Independenței, Muncii, 24 Ianuarie și Parcului (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Azuga, strada Independenței, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 12 decembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Independenței, Muncii, 24 Ianuarie și Parcului (parțial).


orașul Slănic, afectate străzile Cuza Vodă, Eroilor, Heleșteu, Morii, Minereului, Florilor și Brâncoveanu (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Slănic, strada Cuza Vodă, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 12 decembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 12:00, posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Cuza Vodă, Eroilor, Heleșteu, Morii, Minereului, Florilor și Brâncoveanu (parțial).


orașul Comarnic, afectate cartierele Vatra Sat și Poiana

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Vatra Sat, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 12 decembrie 2023, în intervalul orar 10:00-14:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Vatra Sat și cartier Poiana.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora..

Distribuie anunțul!

Sari la conținut