In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 13 decembrie 2023, în următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
13 decembrie 2023

orașul Comarnic, afectate cartierul Vatra Sat și cartier Poiana (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Vatra Sat, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 13 decembrie 2023, în intervalul orar 11:30-15:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc în cartierul Vatra Sat și cartier Poiana (parțial).

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


comuna Scorțeni, afectat sat Bordenii Mari

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Scorțeni, sat Bordenii Mari, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 13 decembrie 2023, în intervalul orar 09:00 – 11:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Bordenii Mari şi strada Unirii din satul Scorțeni.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora..

Distribuie anunțul!

Sari la conținut