In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 12 februarie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

12 februarie 2024

Sinaia, afectate cartierele Izvor și Platou Izvor

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza turbidității foarte mari la stația de apă Valea Dorului, este nevoită să furnizeze apă cu presiune redusă pe timpul nopții, în perioada 12.02.2024, ora 22:00 – 13.02.2024, ora 06:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele Izvor și Platou Izvor.


comuna Tomșani, afectate satele Tomșani și Măgula

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Tomșani, sat Tomșani, nr. 201, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 12 februarie 2024, în intervalul orar 11:30 – 14:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satele Tomșani și Măgula. 


comuna Cosminele, afectat satul Cosmina de Jos

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Cosminele, sat Cosmina de Jos, strada Principală, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 12 februarie 2024, în intervalul orar 10:00 – 13:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul comuna Cosminele.


orașul Vălenii de Munte, afectate străzile Ștefan cel Mare, Cuza Vodă cu străzile adiacente

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea montării unor hidranți în orașul Vălenii de Munte, pe străzile Ștefan cel Mare și Cuza Vodă, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 12 februarie 2024, în intervalul orar 09:30-13:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile Ștefan cel Mare, Cuza Vodă cu străzile adiacente.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut