In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 14 februarie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
14 Februarie 2024

comuna Telega, afectate străzile Moldoveni, Colibași, Sărături  

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Telega, strada Moldoveni, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 14 februarie 2024, în intervalul orar 11:30 – 14:30, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO PRAHOVA S.A. care locuiesc pe străzile: Moloveni, Colibaș și Sărături.


comuna Tomsani, afectate satele Tomșani, Măgula și Sătuc 

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Tomșani, sat Măgula, provocată de societatea care execută lucrări la rețeaua de distribuție, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 14 februarie 2024, în intervalul orar 11:00 – 15:00, cu posibilitate de prelungire.

 Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satele Tomșani, Măgula și Sătuc.


comuna Baba Ana, afectat satul Cireșanu

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Baba Ana, sat Cireșanu, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 14 februarie 2024, în intervalul orar 10:30 – 13:30, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Cireșanu.


comuna Chiojdeanca, afectat satul Nucet

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Chiojdeanca, sat Nucet, provocată de societatea care execută lucrări la rețeaua de distribuție, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 14 februarie 2024, în intervalul orar 10:30 – 13:30, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Nucet.


Societatea își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea situației.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut