OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


comuna Telega, afectată comuna Telega Băi

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza lipsei precipitațiilor și a unui consum excesiv de apă din comuna Telega, sat Telega este nevoită să oprească furnizarea apei, în data de 13 iunie 2024, în intervalul orar 00:00 – 04:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc în comuna Telega Băi.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașul Sinaia, afectate străzile: 1 Mai, Tudor Vladimirescu, Horia, Cloșca și Crișan

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Sinaia, strada 1 Mai, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 12 iunie 2024, în intervalul orar 12:00– 14:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații care locuiesc pe străzile: 1 Mai, Tudor Vladimirescu, Horia, Cloșca și Crișan.


orașul Comarnic, afectat parțial cartierul Poiana

HIDRO PRAHOVA S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din orașul Comarnic, strada Poiana de Jos, nr. 178, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 12 iunie 2024, în intervalul orar 11:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați parțial abonații care locuiesc în cartierul Poiana.


comuna Bertea

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza întreruperii energiei electrice din comuna Bertea, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 12 iunie 2024, în intervalul orar 09:00 – 19:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații care locuiesc în comuna Bertea.

Societatea este în contact cu echipa de intervenții din partea distribuitorului de energie electrică.


comuna Adunați

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în comuna Adunați, din cauza unor alunecări de teren, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 12 iunie 2024, în intervalul orar 09:30– 18:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații care locuiesc în comuna Adunați.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut