In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 13 noiembrie 2023, în următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
13 noiembrie 2023

orașul Breaza, cartierele, Nistorești și Frăsinet

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Breaza, cartierul Nistorești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, în data de 13 noiembrie 2023, în intervalul orar 12:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele: Nistorești și Frăsinet.


comuna Gornet

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în urma lucrărilor efectuate pentru înlocuirea unui tronson de 17 m a conductei de distribuție din comuna Gornet, sat Gornet,  este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 13 noiembrie  2023, în intervalul orar 10:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Cartier Nou, Independenței și Oprești (parțial). 


orașul Vălenii de Munte, străzile, Mihai Eminescu, Petre Liciu și Berevoiești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Vălenii de Munte, strada Berevoiești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, în data de 13 noiembrie 2023, în intervalul orar 10:30 – 12:30, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Mihai Eminescu, Petre Liciu și Berevoiești.


orașul Mizil și comuna Baba Ana

HIDRO Prahova S.A. anunță că, pentru efectuarea lucrărilor de mentenanță la rețeaua de distribuție a furnizorului de electricitate care a condus la lipsa curentului în orașul Mizil, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 13 noiembrie 2023, în intervalul orar 09:00 – 11:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în orașul Mizil și comuna Baba Ana. Societatea este în contact cu echipa de intervenții din partea distribuitorului de energie electrică.

La restabilirea alimentării cu energie electrică, societatea HIDRO Prahova S.A. va relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp posibil.


orașul Breaza

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Breaza, strada Republicii, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 13 noiembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 14:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Republicii cu străzile adiacente și zona centrală a orașului.


orașul Comarnic, cartierul Vatra Sat

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervorul de la stația de tratare Vatra Sat, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 13 noiembrie 2023, în intervalul orar 09:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Vatra Sat.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut