In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 10 noiembrie 2023, în următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


10 noiembrie 2023

orașul Bușteni, străzile Mihai Bravu și Aprodu Purice

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute la un cămin aflat pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din orașul Bușteni, strada Mihai Bravu, nr.7, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 10 noiembrie 2023, în intervalul orar 12:00 – 14:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Mihai Bravu și Aprodu Purice.


orașul Breaza, cartierele Nistorești și Frăsinet

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe conducta de transport, este nevoită să întrerupă furnizarea apei în orașul Breaza, astăzi, 10 noiembrie 2023, în intervalul orar 11:00 – 15:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele: Nistorești și Frăsinet.


orașul Mizil, cartierul Dallas

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Mizil, strada Mihai Bravu, nr. 42, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 10 noiembrie 2023, în intervalul orar 09:30 – 11:30, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Dallas


orașul Comarnic, străzile Republicii, Valea Cândei, Școlii, Poiana și Podul Lung

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea efectuării lucrărilor de execuție din cadrul contractului de achiziție publică CL1 fazat Lot 3 – “Reabilitare și extindere stații de tratare apă potabilă în orașele Comarnic și Sinaia, Judetul Prahovaˮ, este nevoită să întrerupă furnizarea apei din stația de tratare Valea lui Conci, orașul Comarnic, astăzi, 10 noiembrie 2023, în intervalul orar 12:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Republicii, Valea Cândei, Școlii, Poiana și Podul Lung.


orașul Comarnic, cartierele Vatra Sat și Poiana (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervorul de la stația de tratare Vatra Sat, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 10 noiembrie 2023, în intervalul orar 11:00 – 15:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele Vatra Sat și Poiana (parțial).

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut