OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


comuna Apostolache

ACTUALIZARE: HIDRO Prahova S.A. anunță că avaria a fost remediată. În vederea refacerii stocului de apă din rezervoare, întreruperea furnizării apei se extinde până la ora 21:30, cu posibilitate de prelungire.

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în comuna Apostolache, sat Valea Cricovului, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 15 mai 2024, în intervalul orar 15:30 – 18:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Apostolache.


comuna Blejoi, afectate satele Blejoi și Ploieștori (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe rețeaua distribuitorului de energie electrică din comuna Blejoi, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 15 mai 2024, în intervalul orar 13:00 – 15:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satele Blejoi și Ploieștori (parțial).


comuna Șoimari, afectată zona Zapodia

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în comuna Șoimari, sat Șoimari, cauzată de firma care execută lucrări de modernizare, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 15 mai 2024, în intervalul orar 12:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în zona Zapodia.


comuna Baba Ana, afectat satul Cireșanu

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în comuna Baba Ana, sat Cireșanu, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 15 mai 2024, în intervalul orar 10:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Cireșanu.


comuna Apostolache

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza lipsei precipitațiilor din comuna Apostolache, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 15 mai 2024, în intervalul orar 10:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Apostolache.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut