OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


orașul Comarnic, afectată în totalitate strada Podul Lung și parțial, străzile: Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana și cartierul Ghioșești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stațiile de tratare Valea lui Conci și Ghioșești din orașul Comarnic, din cauza lipsei precipitațiilor, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, în perioada 16 aprilie 2024 – 17 aprilie 2024,în intervalul orar 00:00 – 04:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați în totalitate de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Podul Lung și parțial, abonații care locuiesc pe străzile: Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana și cartierul Ghioșești.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașul Comarnic, afectată parțial cartierul Ghioșești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Ghioșești din orașul Comarnic, din cauza lipsei precipitațiilor, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 15 aprilie 2024, în intervalul orar 12:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Ghioșești.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


comuna Chiojdeanca, afectată strada Podul Vârtos

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute la tabloul electric din comuna Chiojdeanca, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 15 aprilie 2024, în intervalul orar 09:10 – 12:10, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Chiojdeanca și satele aferente.


orașul Azuga, afectate străzile: Independenței, 24 Ianuarie, Muncii, Prahovei și Ritivoiu

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din comuna orașul Azuga, strada Ritivoiu, nr. 17, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 15 aprilie 2024, în intervalul orar 09:30 – 11:30, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Independenței, 24 Ianuarie, Muncii, Prahovei și Ritivoiu.


orașul Breaza, afectată (exceptând cartierul Podul Vadului), comuna Adunați

ACTUALIZARE, ora 16:00: HIDRO Prahova S.A. anunță că, întreruperea furnizării apei se extinde până la ora 19:00, pentru incărcarea si reglarea sistemului, cu posibilitate de prelungire.

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe conducta de transport Paltinu – Breaza, este nevoită să întrerupă furnizarea apei în orașul Breaza, astăzi, 15 aprilie 2023, în intervalul orar 09:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în orașul Breaza, (exceptând cartierul Podul Vadului), comuna Adunați.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut