OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


orașul Sinaia, afectate străzile Georghe Doja, Șoimului, Coștilei, Calea Brașov

ACTUALIZARE, 17.04.2024: HIDRO Prahova S.A. anunță că avaria de pe strada Calea Brașov, a fost remediată. În vederea remedierii avariei apărute pe conducta de distribuție de pe strada Gheorghe Doja, se prelungește întreruperea furnizării apei până la ora 13:00, cu posibilitate de prelungire. 

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unor avarii apărute pe conducta de distribuție în orașul Sinaia, străzile Gheorghe Doja și Calea Brașov, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, mâine, 17 aprilie 2024, în intervalul orar 09:00 – 11:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați abonații care locuiesc pe străzile Georghe Doja, Șoimului, Coștilei și parțial abonații care locuiesc pe Calea Brașov.


orașul Sinaia, afectate Cartierul Izvor și Platou Izvor

ACTUALIZARE,  17.04.2024: HIDRO Prahova S.A. anunță că, întreruperea furnizării apei se extinde până la ora 14:00, cu posibilitate de prelungire.

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe conducta de transport în orașul Sinaia, Calea Moroieni, nr. 54, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, mâine, 17 aprilie 2024, în intervalul orar 09:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în Cartierul Izvor și Platou Izvor.


orașul Comarnic, străzile Podul Vârtos, Podul Lung, Republicii, cartierele Vatra Sat și Poiana

HIDRO Prahova S.A. anunță că, in vederea înlocuirii debitmetrului existent – lucrare de execuție din cadrul contractului de achiziție publică CL1 fazat Lot 3 – “Reabilitare și extindere stații de tratare apă potabilă în orașele Comarnic și Sinaia, Județul Prahovaˮ, este nevoită să întrerupă furnizarea apei din stația de tratare Valea lui Conci, orașul Comarnic, mâine, 17 aprilie 2024, în intervalul orar 09:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile Podul Vârtos, Podul Lung, Republicii și parțial abonații care locuiesc în cartierele Vatra Sat și Poiana.


orașul Breaza (exceptând cartierul Podul Vadului) și comuna Adunați

ACTUALIZARE, 16.04.2024: HIDRO Prahova S.A. anunță că avaria a fost remediată, dar prelungește întreruperea furnizării apei până la încărcarea, aerisirea și reglarea sistemului de distribuție a apei.

ACTUALIZARE, 15.04.2024, ora 16:00: HIDRO Prahova S.A. anunță că, întreruperea furnizării apei se extinde până la ora 19:00, pentru incărcarea si reglarea sistemului, cu posibilitate de prelungire.

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe conducta de transport Paltinu – Breaza, este nevoită să întrerupă furnizarea apei în orașul Breaza, astăzi, 15 aprilie 2024, în intervalul orar 09:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în orașul Breaza, (exceptând cartierul Podul Vadului) și în comuna Adunați.


orașul Comarnic, afectate cartierele Vatra Sat, Poiana și Ghioșești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stațiile de tratare Vatra Sat și  Ghioșești din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 16 aprilie 2024, în intervalul orar 12:00-16:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele: Vatra Sat, Poiana și Ghioșești.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașele Băicoi, Vălenii de Munte – cartier Rizănești, comunele Dumbrăvești și Cosminele

HIDRO Prahova S.A. anunță întreruperea furnizării cu apă potabilă pentru cel puțin 12 ore, în data de 16 aprilie 2024, începând cu ora 01:30, după cum urmează:

comunele: Dumbrăvești și Cosminele

– orașul Vălenii de Munte, afectat cartierul Rizănești

– orașul Băicoi, afectate străzile alimentate de stația de apă canton: Lăcrămioarelor, Albăstrelelor, Vânătorilor, Crișului, Someș, Piatra Craiului, Piatra Arsă, Fdt. Plaiului, Aviatorilor, Duzilor, Fdt. Rozelor, Independenței de la intersecția cu str. Paltinului până la stația de apă Canton, Paltinului, Violetelor, Bujorului, Libertății, Zefirului, Fdt. Alunișului, Fdt. Cerbului, Ialomiței, Dimbului, Fdt. Cheia, Dorobanți de la intersecția cu strada Dîmbului până la limita cu comuna Scorțeni, Dorobanți de intersecția cu strada Dîmbului până la grădinița – partea stânga, Fdt. Milcov, Fdt. Sipot, Stejarului, Codrii Cosminului.

HIDRO Prahova S.A. este nevoită să aplice această măsură, în urma anunțului din partea furnizorului de apă tratată Exploatare Sistem Zonal Prahova, din cauza lipsei apei în priza S.T.A. Vălenii de Munte.

În aceste condiții, HIDRO Prahova S.A. precizează că alimentarea cu apă pentru abonații afectați va fi reluată în regim normal de presiune și debit.

Vă asigurăm că înainte de reluarea distribuției, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.

S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.


orașul Sinaia, afectate Cartierul Izvor și Platou Izvor

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe conducta de transport în orașul Sinaia, Calea Moroieni, nr. 54, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 16 aprilie 2024, în intervalul orar 10:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în Cartierul Izvor și Platou Izvor.


comuna Blejoi, sat Ploieștiori, afectate străzile: Teleajen, Traian, Moldovei, Basarabiei, Decebal, Dacia, Școlii și Munteniei

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea înlocuirii unei vane DN100 defecte din comuna Blejoi, sat Ploieștori, strada Teleajen, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 16 aprilie 2024, în intervalul orar 09:30 – 13:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați în totalitate abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Teleajen, Traian, Moldovei, Basarabiei, Decebal, Dacia, Școlii și Munteniei.


comuna Fântânele

HIDRO PRAHOVA S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza unui consum mare apărut în ultima perioadă în comuna Fântânele, întrerupe furnizarea apei, în perioada 16 aprilie 2024 – 21 aprilie 2024, cu posibilitate de prelungire. Furnizarea apei potabile se va face în intervalul orar 06:00 – 21:00.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru activități agricole și de grădinărit, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut