In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 17 ianuarie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

17 ianuarie 2024

orașul Vălenii de Munte, afectat bulevardul Nicolae Iorga și străzile adiacente

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Vălenii de Munte, Bulevardul Nicolae Iorga, bloc C3, nr. 74, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 17 ianuarie 2024, în intervalul orar 14:30-16:30, cu posibilitate de prelungire.  

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO PRAHOVA S.A. care locuiesc pe Bulevardul Nicolae Iorga și străzile adiacente.


orașele Câmpina, Băicoi și comunele Telega, Brebu, Bănești, Florești

HIDRO Prahova S.A. anunţă întreruperea furnizării cu apă potabilă pentru cel puțin 24 de ore, în perioada 17 ianuarie 2024– 18 ianuarie 2024, începând cu ora 13:00

Societatea HIDRO Prahova S.A. este nevoită să aplice această măsură din cauza unei avarii apărute pe conducta de aducțiune F1 S.T.A. Voila-Movila Vulpii a furnizorului de apă tratată Exploatare Sistem Zonal Prahova. Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc în orașele: Câmpina, Băicoi și comunele: Telega, Brebu, Bănești, Florești.

Precizăm că alimentarea cu apă pentru abonații afectați va fi reluată în regim normal de presiune și debit, după remedierea avariei.

Vă asigurăm că înainte de reluarea distribuţiei, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.


comuna Poiana Câmpina, afectate străzile Răgman, Bisericii, Proviței, Pițigaia

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Poiana Câmpina, strada Răgman, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 17 ianuarie 2024, în intervalul orar 13:00-17:00, cu posibilitate de prelungire.  

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Răgman, Bisericii, Proviței, Pițigaia.


orașul Comarnic, afectate cartierul Podul Lung și parțial străzile: Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Valea lui Conci din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 17 ianuarie 2024, în intervalul orar 12:00-16:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Podul Lung și parțial pe străzile: Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție. 


orașul Comarnic, afectat cartierul Ghioșești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Ghioșești din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 17 ianuarie 2024, în intervalul orar 11:00-15:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Ghioșești. 

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora..

Distribuie anunțul!

Sari la conținut