In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 18 ianuarie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

18 ianuarie 2024

orașul Câmpina

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii majore apărute pe conducta de aducțiune de la uzina de apă Voila din orașul Câmpina, este nevoită să furnizeze apă cu presiune redusă, astăzi, 18 ianuarie 2024, în intervalul orar 09:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în orașul Câmpina.


comuna Fulga

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Fulga, satul Fulga de Jos, provocată de societatea care execută lucrări la rețeaua de canalizare, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 18 ianuarie 2024, în intervalul orar 14:30 – 16:30, posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Fulga.


orașul Comarnic, afectat cartierul Podul Lung și parțial pe străzile Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana și cartier Ghioșești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Valea lui Conci și de la stația de tratare Ghioșești din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 18 ianuarie 2024, în intervalul orar 12:00-16:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Podul Lung și parțial pe străzile: Republicii, Valea Cândei, Şcolii, Poiana și cartier Ghioșești.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


satul Zalhanaua și parțial în satul Mănești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din comuna Mănești, satul Zalhanaua, provocată de societatea care execută lucrări la rețeaua de canalizare, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 18 ianuarie 2024, în intervalul orar 10:45 – 13:45, posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Zalhanaua și parțial în satul Mănești.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora..

Distribuie anunțul!

Sari la conținut