OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

comuna Ciorani

Societatea HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute la tabloul electric de la stația de tratare din comuna Ciorani, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 18 aprilie 2024, în intervalul orar 18:30 – 21:30, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Ciorani.


comuna Tomșani

Societatea HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Tomșani, provocată de societatea care execută lucrări de modernizare, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 18 aprilie 2024, în intervalul orar 14:30 – 17:30, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Tomșani.


ACTUALIZARE: Din cauza nivelului foarte ridicat de turbiditate al apei, stația de tratare Schiulești nu a fost pornită, iar rezerva de apă a fost consumată. Astfel, suntem nevoiți să prelungim întreruperea furnizării apei până mâine, 19 aprilie 2024, ora 09:00, cu posibilitate de prelungire.

orașul Slănic, afectat cartier Groșani și comuna Izvoarele, afectat sat Schiulești

Societatea HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza nivelului foarte ridicat de turbiditate al apei de la stația de tratare Schiulești, care alimentează orașul Slănic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 18 aprilie 2024, în intervalul orar 08:30 – 12:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în orașul Slănic, cartier Groșani și comuna Izvoarele, sat Schiulești.


orașul Sinaia, afectate cartierele Izvor și Platou Izvor

Societatea HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza nivelului foarte ridicat de turbiditate al apei, pentru refacerea stocului de apă și decolmatarea captării Valea Dorului, din orașul Sinaia, este nevoită să furnizeze apă cu presiune redusă, astăzi, 18 aprilie 2024, în intervalul orar 08:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele Izvor și Platou Izvor.


orașul Sinaia, afectate străzile Gheorghe Doja, Şoimului şi Coştilei

Societatea HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe conducta de distribuție în orașul Sinaia, strada Gheorghe Doja, este nevoită să furnizeze apă cu presiune redusă, în data de 17 aprilie 2024, în intervalul orar 17:00 – 24:00. În data de 18 aprilie 2024se va întrerupe furnizarea apei în intervalul orar 00:00 – 11:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații care locuiesc în pe străzile: Gheorghe Doja, Şoimului şi Coştilei.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut