OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


orașul Sinaia, afectate străzile Gheorghe Doja, Şoimului şi Coştilei

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe conducta de distribuție în orașul Sinaia, strada Gheorghe Doja, este nevoită să furnizeze apă cu presiune redusă, în data de 17 aprilie 2024, în intervalul orar 17:00 – 24:00. În data de 18 aprilie 2024, se va întrerupe furnizarea apei în intervalul orar 00:00 – 11:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații care locuiesc în pe străzile: Gheorghe Doja, Şoimului şi Coştilei.


orașul Băicoi, afectate străzile: Lacului, Mircea cel Bătrân, I. L. Caragiale, Popa Șapcă, Baicului, Dâmboviței, Soarelui cu străzile adiacente

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe conducta de distribuție în orașul Băicoi, strada Lacului, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 17 aprilie 2024, în intervalul orar 13:00 – 15:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații care locuiesc în pe străzile: Lacului, Mircea cel Bătrân, I. L. Caragiale, Popa Șapcă, Baicului, Dâmboviței, Soarelui cu străzile adiacente.


orașul Comarnic, afectate cartierele Vatra Sat, Poiana și Ghioșești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stațiile de tratare Vatra Sat și  Ghioșești din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 17 aprilie 2024, în intervalul orar 12:00-16:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele: Vatra Sat, Poiana și Ghioșești.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașul Breaza, afectată zona centrală

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe conducta de distribuție în orașul Breaza, strada Republicii, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 17 aprilie 2024, în intervalul orar 09:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații care locuiesc în zona centrală a orașului Breaza.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut