OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

comuna Gornet, afectat satul Dobrota

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din comuna Gornet, sat Dobrota, strada Principală, provocată de societatea care execută lucrări de modernizare, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 18 iunie 2024, în intervalul orar 17:30 – 19:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații care locuiesc în satul Dobrota.


comuna Apostolache

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în comuna Apostolache, strada Principală, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 18 iunie 2024, în intervalul orar 12:30 – 15:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații care locuiesc în comuna Apostolache.


comuna Fântânele

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în comuna Fântânele, strada Principală, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 18 iunie 2024, în intervalul orar 11:30 – 14:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații care locuiesc în comuna Fântânele.


comuna Telega, afectată strada Plai

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în comuna Telega, strada Plai, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 18 iunie 2024, în intervalul orar 09:30 – 11:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații care locuiesc pe strada Plai.


orașul Slănic, afectate străzile Piatra Verde, Gheorghe Lazăr și Libertății (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Slănic, strada Piatra Verde, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi – 18 iunie 2024, în intervalul orar 09:00 – 11:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații care locuiesc pe străzile Piatra Verde, Gheorghe Lazăr și Libertății (parțial).


Perioada 18.06.2024, ora 08:00 – 19.06.2024, ora 08:00, afectat satul Ologeni

HIDRO Prahova S.A. anunță că, pentru efectuarea lucrărilor programate de spălare-igienizare a rezervoarelor de înmagazinare și a rețelelor de distribuție apă care alimentează comuna Poienarii Burchii, sat Ologeni, este nevoită să întrerupă furnizarea apei în perioada 18 iunie 2024, ora 08:00 – 19 iunie 2024, ora 08:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc în satul Ologeni.

Societatea își cere scuze față de locuitorii care vor fi afectați și roagă consumatorii vizați sa își asigure rezerve pentru consum și uz casnic.

Reluarea distribuției către utilizatorii HIDRO Prahova S.A. se va face treptat, la parametrii de calitate corespunzători, pe măsura umplerii rețelelor.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut