OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


orașul Vălenii de Munte, afectate străzile Tudor Vladimirescu, Berceni şi Avram Iancu cu străzile adiancete şi parțial Bulevardul Nicolae Iorga

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție, cauzată de firma care execută lucrări de reabilitare din orașul Vălenii de Munte, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 18 mai 2024, în intervalul orar 15:00-19:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile Tudor Vladimirescu, Berceni şi Avram Iancu cu străzile adiancete şi parțial Bulevardul Nicolae Iorga.


oraşul Breaza, afectate cartierele Valea Târsei, Nistorești şi strada Tălii

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii majore apărute pe conducta de aducțiune Paltinu din orașul Breaza, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 18 mai 2024, în intervalul orar 14:00 – 22:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele Valea Târsei, Nistorești şi strada Tălii.


orașul Băicoi, afectate străzile Rodnei, Stânjeneilor şi Zorilor

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Băicoi, strada Rodnei, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 18 mai 2024, în intervalul orar 11:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile Rodnei, Stânjeneilor şi Zorilor.


comuna Gherghița

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza lipsei curentului la stația de pompare Gherghița, în comuna Gherghița, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 18 mai 2024, în intervalul orar 08:30-10:30, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Gherghița.

La restabilirea alimentării cu energie electrică, societatea HIDRO Prahova S.A. va relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp posibil.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut