OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


orașul Urlați, afectate cartierele Valea Urloi, Valea Seman și Cherba

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Urlați, cartier Valea Urloi, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 19 mai 2024, în intervalul orar 12:00 – 15:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele Valea Urloi, Valea Seman și Cherba.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașul Breaza, afectate cartierele: Valea Târsei, Nistorești, Frăsinet, Gura Beliei și comuna Adunați

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza avariei majore pe conducta de aducțiune Paltinu din orașul Breaza, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 19 mai  2024, în intervalul orar 09:30 – 22:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele: Valea Târsei, Nistorești, Frăsinet, Gura Beliei și comuna Adunați.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut