In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 20 februarie 2024, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
20 Februarie 2024

orașul Mizil, afectate strada Tohani, cartier Fefelei și zona Cartier.

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție a apei din orașul Mizil, strada Tohani, nr. 51, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 20 februarie 2024, în intervalul orar 13:45 – 15:45, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Tohani, cartier Fefelei și zona Cartier.


orașul Comarnic, afectat parțial cartierul Vatra Sat.

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe conducta de aducțiune Florei, care alimentează stația de tratare Vatra Sat, a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei în orașul Comarnic, astăzi, 20 februarie 2024, în intervalul orar 13:30 – 16:30, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Vatra Sat.


orașul Bușteni, afectate străzile: Salciei, Teiului și Bulevardul Libertății (parțial).

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Bușteni, Bulevardul Libertății, strada Teiului, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 20 februarie 2024, în intervalul orar 11:30 – 14:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Salciei, Teiului și Bulevardul Libertății (parțial).


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut