OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


comuna Gherghița

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea schimbării unor clapete de sens la stația de pompare, în comuna Gherghița, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 20 mai 2024, în intervalul orar 14:30 – 16:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Gherghița.


orașul Câmpina, afectate strada Cărămidari, cartier Voila (parțial), Calea Doftanei, străzile: Târgu Mureș, Fabricii, Lacul Peștelui, Veterani, Bobâlna cu străzile adiacente

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Câmpina, strada Cărămidari, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 20 mai 2024, în intervalul orar 12:30 – 14:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Cărămidari, cartier Voila (parțial), Calea Doftanei, străzile: Târgu Mureș, Fabricii, Lacul Peștelui, Veterani și Bobâlna cu străzile adiacente.


comuna Șoimari

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în comuna Șoimari, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 20 mai 2024, în intervalul orar 10:30 – 13:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Șoimari.


orașul Comarnic, afectat parțial cartier Poiana

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție în orașul Comarnic, cartier Poiana, strada Poiana de Sus, nr. 196, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 20 mai 2024, în intervalul orar 10:30 – 13:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartier Poiana.


comuna Bertea

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza unor probleme tehnice la stația de pompare din comuna Bertea, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 20 mai 2024, în intervalul orar 09:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Bertea.

La restabilirea alimentării cu energie electrică, societatea HIDRO Prahova S.A. va relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp posibil.


oraşul Breaza, afectate cartierele Valea Târsei, Nistorești şi strada Tălii, comuna Adunați și Breaza de Sus (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii majore apărute pe conducta de aducțiune Paltinu, din orașul Breaza, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 20 mai 2024, în intervalul orar 09:00 – 18:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele Valea Târsei, Nistorești şi strada Tălii, comuna Adunați și Breaza de Sus (parțial).


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut