In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 20 decembrie 2023, în următoarele localități..

Modul Registratura
Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
20 decembrie 2023

orașul Comarnic, afectat cartierul Vatra Sat

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Vatra Sat, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 20 decembrie 2023, în intervalul orar 11:00 -15:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Vatra Sat. 

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașul Azuga și cartierele Zamora, Piatra Arsă din orașul Bușteni

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Azuga, strada Florilor, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 20 decembrie 2023, în intervalul orar 11:00 – 13:30, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta parțial abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în orașul Azuga și cartierele: Zamora, Piatra Arsă din orașul Bușteni.


comuna Telega, afectate cartiereleTelega Vale, Băi și Buștenari (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Telega, strada Principală, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 20 decembrie 2023, în intervalul orar 09:30-11:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele: Telega Vale, Băi și Buștenari (parțial).


orașul Slănic, afectate strada Calea Ploiești și străzile adiacente

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Slănic, strada Calea Ploiești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 20 decembrie 2023, în intervalul orar 08:30 – 10:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Calea Ploiești și străzile adiacente.


comuna Bălțești, afectate satele Bălțești și Izești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Bălțești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 20 decembrie 2023, în intervalul orar 08:00 – 11:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satele: Bălțești și Izești.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora..

Distribuie anunțul!

Sari la conținut