In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 21 decembrie 2023, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

21 decembrie 2023

comuna Iordăcheanu, afectate satele Iordăcheanu și Mocești și Plavia

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Iordăcheanu, sat Mocești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 21 decembrie 2023, în intervalul orar 12:30 – 15:30, cu posibilitate de prelungire. 

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satele: Iordăcheanu și Mocești și Plavia.


orașul Comarnic, afectate cartierul Vatra Sat și Poiana (parțial)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Vatra Sat, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 21 decembrie 2023, în intervalul orar 10:30 -14:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Vatra Sat și Poiana (parțial).

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


comuna Bănești, sat Urleta

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza lipsei de curent în comuna Bănești, sat Urleta, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 21 decembrie 2023, începand cu ora 10:00.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Bănești. Societatea HIDRO Prahova S.A. este în contact cu echipa de intervenții din partea distribuitorului de energie electrică.

La restabilirea alimentării cu energie electrică, societatea va relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp posibil.


orașul Comarnic, afectate străzile Republicii (parțial), Poiana (parțial), Școlii (parțial), Valea Cândei (parțial) și Podul Lung

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Comarnic, strada Poiana, nr.56, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 21 decembrie 2023, în intervalul orar 09:30 – 12:30, cu posibilitate de prelungire. 

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Republicii (parțial), Poiana (parțial), Școlii (parțial), Valea Cândei (parțial) și Podul Lung.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora..

Distribuie anunțul!

Sari la conținut