In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 20 noiembrie 2023, în următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
20 noiembrie 2023

comuna Ceptura, satul Șoimești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe conducta de distribuție din comuna Ceptura, satul Șoimești, provocată de societatea care execută lucrări la rețeaua de distribuție gaze,  este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 20 noiembrie 2023, în intervalul orar 14:30 – 17:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Șoimești.


orașul Urlați, strada Socului

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Urlați, strada Socului, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 20 noiembrie 2023, în intervalul orar 11:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Socului și Mihai Viteazul


orașul Comarnic, cartierul Vatra Sat

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervorul de la stația de tratare Vatra Sat, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 20 noiembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Vatra Sat.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.

S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut