In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 21 noiembrie 2023, în următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
21 noiembrie 2023

orașul Urlați, localitățiile Cherba, Valea Urloii și Valea Seman

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Urlați, localitatea Cherba, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 21 noiembrie 2023, în intervalul orar 12:15 – 15:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în localitățiile: Cherba, Valea Urloii și Valea Seman


orașul Bușteni, cartierele Zamora și Piatra Arsă

HIDRO Prahova S.A. anunță că, din cauza unei avarii apărute la stația de pompare din orașul Azuga, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 21 noiembrie 2023, în intervalul orar 12:00 – 15:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele: Zamora și Piatra Arsă din orașul Bușteni.


Vălenii de Munte, strada Mihai Eminescu cu străzile adiacente

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea efectuării lucrărilor necesare pentru branșarea la conducta nouă a abonaților din blocurile ANL, de pe strada Ghidulești, Vălenii de Munte, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 21 noiembrie 2023, în intervalul orar 11:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Mihai Eminescu cu străzile adiacente.


orașul Comarnic, cartierul Vatra Sat

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervorul de la stația de tratare Vatra Sat, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 21 noiembrie 2023, în intervalul orar 11:00 – 14:00, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierul Vatra Sat.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașul Breaza, strada Republicii cu străzile adiacente și zona centrală a orașului

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Breaza, strada Republicii, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 21 noiembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Republicii cu străzile adiacente și zona centrală a orașului.


comuna Ștefești, sat Ștefești și orașul Slănic (Prăjani)

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea unei revizii la stația de tratare Ștefești, din comuna Ștefești, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 21 noiembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Ștefești și zona Prăjani din orașul Slănic.

S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut