OPRIRI APĂ – Intervenții, Lucrări și Reparații programate

 Anunţuri opriri apă


comuna Iordăcheanu, afectate satele Valea Cucului, Mocești și Plavia

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Valea Cucului, din cauza lipsei precipitațiilor și a consumului ridicat din comuna Iordăcheanu, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, în perioada, 22 mai 2024, ora 22:00 – 23 mai 2024, ora 01:00 cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satele Valea Cucului, Mocești și Plavia.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


comuna Gura Vadului, afectat satul Tohani

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza lipsei precipitațiilor și a consumului ridicat din comuna Gura Vadului, sat Tohani, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 22 mai 2024, în intervalul orar 21:00 – 23:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Tohani.

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașul Comarnic, afectate cartierele Vatra Sat și Poiana

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Comarnic, strada Eternității, nr.33, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 22 mai 2024, în intervalul orar 13:30 – 16:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele Vatra Sat și Poiana.


orașul Câmpina, afectate starda A.I. Cuza și străzile adiacente

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție în orașul Câmpina, strada A.I. Cuza, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 22 mai 2024, în intervalul orar 11:30 – 13:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada A.I. Cuza și străzile adiacente.


comuna Baba Ana, afectat satul Cireșanu

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe un branșament al rețelei de distribuție în comuna Baba Ana, sat Cireșanu, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 22 mai 2024, în intervalul orar 10:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Cireșanu.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut