In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 23 octombrie 2023, in următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


23 octombrie 2023

 

comuna Apostolache

HIDRO Prahova S.A. anunță că, pentru efectuarea lucrărilor programate de spălare-igienizare a rezervorului de înmagazinare apă (capacitate 100 m³) din comuna Apostolache, este nevoită să întrerupă furnizarea apei în perioada 23 octombrie 2023, ora 08:00 – 24 octombrie 2023, ora 08:00.
Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Apostolache.

orașul Sinaia, strada Walter Mărăcineanu
HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Sinaia, strada Walter Mărăcineanu, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, în data de 24 octombrie 2023, în intervalul orar 09:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.
Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele: Izvor, Platoul Izvor și Spital Orăşenesc Sinaia.

comuna Baba Ana, sat Baba Ana
HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Baba Ana, sat Baba Ana, provocată de societatea care execută lucrări la rețeaua de distribuție gaze, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 23 octombrie 2023, în intervalul orar 09:30 – 12:30, cu posibilitate de prelungire.
Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satul Baba Ana.

orașul Mizil, strada George Raneti
HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Mizil, strada George Raneti, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 23 octombrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 12:00, cu posibilitate de prelungire.
Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: George Ranetti și Tudor Vladimirescu.

HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut