In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 24 decembrie 2023, în următoarele localități..

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei

24 decembrie 2023

24 – 25.12.2023 – comuna Iordăcheanu, afectate satele Iordăcheanu și Mocești

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Iordăcheanu, din cauza lipsei precipitațiilor din comuna Iordăceanu, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, în perioada 24 decembrie 2023, ora 23:00 – 25 decembrie 2023, ora 05:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în satele: Iordăcheanu și Mocești

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


orașul Comarnic, afectate cartierele Vatra Sat și Poiana

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare de la stația de tratare Vatra Sat, din cauza lipsei precipitațiilor din orașul Comarnic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 24 decembrie 2023, în intervalul orar 10:30-14:30, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați parțial de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele: Vatra Sat și Poiana

Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.


comuna Ceptura, afectat sat Ceptura de Jos

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Ceptura, sat Ceptura de Jos, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 24 decembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire. 

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO PRAHOVA S.A. care locuiesc în satul Ceptura de Jos.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora..

Distribuie anunțul!

Sari la conținut