In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 24 noiembrie 2023, în următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
24 noiembrie 2023

orașul Comarnic, strada Podul Lung și parțial pe străzile Republicii, Poiana, Valea Cândei și Școlii

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Comarnic, strada Republicii, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 24 noiembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Podul Lung și parțial pe străzile: Republicii, Poiana, Valea Cândei și Școlii.


orașul Slănic, strada Cuza Vodă și zona de centru a orașului

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Slănic, strada Cuza Vodă, provocată de societatea care execută lucrări la rețeaua de distribuție gaze, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 24 noiembrie 2023, în intervalul orar 12:30 – 15:30, posibilitate de prelungire.

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Cuza Vodă și zona de centru a orașului Slănic.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut