In vederea remedierii unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă sau refacerii stocului de apă foarte scăzut, HIDRO Prahova S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 23 noiembrie 2023, în următoarele localități..

Modul Registratura

Anunţuri / întrerupere furnizarea apei


Anunţuri / întrerupere furnizarea apei
23 noiembrie 2023
orașul Sinaia, străzile Mihail Kogălniceanu, Mihai Eminescu, Lăstunilor, Tirul cu Porumbei, Vulturilor (parțial) și Gârbovei

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute la un hidrant din orașul Sinaia, strada Mihail Kogălniceanu, provocată de societatea care execută lucrări de asfaltare, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 23 noiembrie 2023, în intervalul orar 16:30-18:30, cu posibilitate de prelungire. 

Vor fi afectați de această oprire abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe străzile: Mihail Kogălniceanu, Mihai Eminescu, Lăstunilor, Tirul cu Porumbei, Vulturilor (parțial) și Gârbovei. 


orașul Mizil, strada 1 Mai

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Mizil, strada 1 Mai, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 23 noiembrie 2023, în intervalul orar 14:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire.Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada 1 Mai. 


orașul Breaza,cartierele Nistorești, Frăsinet și Valea Târsei, Ocinei și Gura Beliei

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii majore apărute pe conducta de aducțiune din orașul Breaza, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 23 noiembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 14:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în cartierele: Nistorești, Frăsinet și Valea Târsei, Ocinei și Gura Beliei.


orașul Comarnic, străzile Republicii, Poiana, Valea Cândei și Școlii

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din orașul Comarnic, strada Republicii, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 23 noiembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.
Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc pe strada Podul Lung și parțial pe străzile: Republicii, Poiana, Valea Cândei și Școlii.


comuna Bertea

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție apă din comuna Bertea, este nevoită să oprească furnizarea apei, astăzi, 23 noiembrie 2023, în intervalul orar 09:00 – 13:00, cu posibilitate de prelungire.

Această întrerupere va afecta abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în comuna Bertea.


S.C. HIDRO Prahova S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că întreprinde toate demersurile pentru remedierea acestora.

Distribuie anunțul!

Sari la conținut